Luova ja lämminhenkinen sisustussuunnittelija Sipoosta

Tuntuuko värien yhdisteleminen vaikealta? Ahdistaako sisustusliikkeiden tavarapaljous? Onko sinulla vaikeuksia löytää mieluinen sisustustyyli?

Jos kodin sisustus kaipaa uusimista mutta tapettikuviot, tylliverhot ja tilaratkaisut saavat pään pyörälle, helpointa on kääntyä asiantuntevan sisustussuunnittelijan puoleen. Mansardi Ky tarjoaa monipuolista sisustus- ja tilasuunnittelua sekä myytävien asuntojen stailausta kokeneen sisustussuunnittelijamme Tanja Tervakon toteuttamana. Sisustussuunnittelijamme auttaa sinua mieluisan sisustuksen luomisessa kuunnellen tarkasti toiveitasi ja ottaen ne mahdollisimman tarkasti huomioon koko sisustusprojektin aikana.

Monipuolisia sisustusratkaisuja juuri Sinulle

Kun oma osaaminen ei riitä kodin sisustamiseen tai stailaamiseen, ammattitaitoinen sisustussuunnittelijamme Tanja Tervakko on apunasi. Tarvitsitpa sitten vinkkejä värimaailman valintaan tai ideoita isompiin tilaratkaisuihin, monipuoliset sisustussuunnittelupalvelumme ovat käytössäsi.

Mansardi Ky:stä saat sisustuksen kokonais- ja osasuunnitelmat sekä toteutukset, myytävien asuntojen stailaukset, kotikäynnit ideointeineen sekä sisustukseen sopivia sisustustauluja. Laadukkaan sisustussuunnitelman avulla luodaan käyttäjille mahdollisimman esteettinen ja toiminnallinen tilan, jonka avulla asiakas välttyy turhilta hankinnoilta ja virheratkaisuilta. Kattava yhteistyöverkostomme pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla mahdollistaa parhaiden sisustusratkaisujen toteuttamisen kotiisi.

Kaikissa sisustussuunnittelijamme suunnittelemissa kohteissa yhdistyvät tyylikkyys, kodikkuus, viihtyisyys, persoonallisuus ja käytännöllisyys. Sisustussuunnitelmissa otetaan myös aina huomioon rakennuksen ikä ja rakentamisaikakaudelle ominainen sisustustyyli.

Suunnittelutyössä käytetään sisustusammattilaisten Archi Cad -tietokoneohjelmaa.

Koulutettu ammattilainen palveluksessasi

Sisustussuunnittelijamme Tanja Tervakko on kouluttautunut monipuolisesti sisutusalan ammattilaiseksi. Hän on suorittanut seuraavat tutkinnot:

  • Sisustussuunnittelija (AMK)
  • Rakennuspiirtäjä (RATO)
  • Sisustaja (AJK)

Kun tarvitset ystävällistä, kokenutta ja näkemyksellistä sisustussuunnittelua, Mansardi Ky ja Tanja Tervakko ovat palveluksessasi Sipoossa ja koko Etelä-Suomen alueella aina Helsinkiä ja Hämeenlinnaa myöten.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot

Mansardi Ky

Massbyntie 22

01150 SÖDERKULLA

+358408306338

tanja@mansardi.fi

www.mansardi.fi